Siemens PLM е единствената платформа в света, която предоставя цялостни решения за управление на жизнения цикъл на продукта

Siemens PLM е единствената платформа в света, която предоставя цялостни решения за управление на жизнения цикъл на продукта (Product Lifecycle Management). Дигитaлната трансформация и преходът към Фабрика 4.0® започва с виртуално планиране, минава през управлението на развойната дейност и производствения процес, окачествяването и гаранционната поддръжка. Благодарение на стойностната гама от продукти и услуги , които включват решения за автоматизация и задвижване, софтуерни IT решения, резервни части и техническа помощ във всяка точка на света, подкрепата на Siemens в прехода към Индустрия 4.0 изпреварва всяка конкуренция в бранша.

Сред продуктите на Siemens PLM , които Солтех предлага на българския пазар, са:

  • Solid Edge: професионален CAD софтуер за 3D моделиране с вградена синхронна технология
  • NX: висок клас CAD/CAM/CAE софтуер за моделиране, инженерен анализ и компютърно програмиране на CNC- машини
  • Teamcenter: най-използваната в света информационно-центрична PLM програма
  • Теcnomatix: портфолио от решения за виртуализация, симулация и управление на производствени процеси (Manufacturing Process Management)

Опитните специалисти на Солтех могат да Ви помогнат както в избора на подходящ софтуер и неговата интеграция, така и в поддръжката и работата с него.

Освен от нашите консултантски услуги, нашите клиенти се възползват и от продуктовите обучения, които правим няколко пъти в годината и които можете да разгледате тук: http://www.soltec.bg/news/soltec-predstai-nx12-pred-proizvodstveni-kompanii-ot-cqlata-strana

Повече информация за предимствата на Siemens PLM можете да разберете от следното видео: 


Продукти
Услуги
Последни новини
Нашите експерти
Николай Ангелов
Senior Solution Engineer
+359 (0)877 707 954 presalesplm@soltec.bg
Георги Бейрийски
експерт,CAM програмиране
+359 (0)877 707 954 presalesplm@soltec.bg
Момчил Якимов
консултант Индустрия 4.0
+359 (0)877 707 954 sales@soltec.bg
Георги Бахчеванов
специалист продажби
+359 (0)877 707 954 salesplm@soltec.bg