MiR роботите на Mobile Industrial Robots - най-доброто технологично решение на световния пазар

Ако искате да повишите ефективността на логистиката на материали и детайли през всички участъци в производството, то Солтех вече може да Ви предостави най-доброто технологично решение на световния пазар, а именно MiR роботите на Mobile Industrial Robots.

Мобилните роботи се програмират бързо и лесно, без нуждата от предварително обучен специалист, за да извършват „автобусни маршрути“ от склада към всеки един отдел на производството. Служителите просто товарят и разтоварват елементи от товарните кошове на роботите, използвайки магнитни идентификационни етикети, специфични за сектори и отдели. Роботите се придвижват до всяко предварително зададено място за разтоварване, като операторът спира работа само за кратко, докато го разтовари или натовари с готови детайли, след което роботът продължава маршрута си. Когато се върне в склада, роботът самостоятелно се скачва със своята зареждаща станция, от която зарежда батерията си. Така той винаги е на разположение 24/7 и готов за работа.

Солтех стана официално ексклузивен представител за България на мобилните роботи MiR през 2017 и за краткото време до януари 2018  успяхме да интегрираме MiR системата в две български производства. 

През 2019г. MiR разработи и калкулатор за възвръщаемост на инвестициите, който можете да намерите ТУК. Екипът на Солтех остава на разположение за индивидуална консултация за най-правилното решение за автоматизация на произвдостветие Ви процеси.
Запознайте се и с другите продуктови групи от портфолиото на СОЛТЕХ:

  • Индустриално оборудване и екипировка от Hoffmann Group
  • Софтуерни решения за индустриалното производство от SIEMENS PLM
  • Решения за автоматизация с колаборативните роботи на Universal Robots и аксесоари ROBOTIQ


Запознайте се и с консултантските услуги, които предоставяме в следните области:

Продукти
Услуги
Последни новини
Нашите експерти
Отдел Автоматизация
(+359) 32 500 425 salesur@soltec.bg