Безплатна електронна книга за колаборативните роботи в производството на мебели и обзавеждане от Солтех
08 юни, 2021

Безплатна електронна книга за колаборативните роботи в производството на мебели и обзавеждане от Солтех

Кой е най-прекият път към ускоряване на производствените процеси и подобряване на качеството в мебелната индустрия и обзавеждането?

Колаборативните роботи (коботи) могат да Ви помогнат да отговорите гъвкаво на сезонното търсене и на непрекъснато променящите се вкусове на клиентите.


Те спомагат за автоматизация на процеси, преминаващи през цялата производствена верига:

  • Коботите, притежаващи голяма прецизност, са привлекателен избор за бързото повишаване на производствения обем и подобряване качеството на продуктите.
  • Коботите на Universal Robots предпазват служителите, като ги освобождават от задачи, при които липсва ергономичност и намаляват рисковете на средата от типа на дървени стърготини и изпарения.
  • Готови да се включат веднага: Коботите могат бързо и лесно да се включат в задачи на предприятието, като не се изискват експертни познания по роботика или програмиране.
  • Просто, сигурно, икономично: Колаборативните роботи са леки; пестят пространство и с лекота се внедряват в редица приложения, без това да налага промяна в производственото оборудване.


Подготвили сме за Вас безплатен материал, който да Ви запознае със спецификите на въвеждането на колаборативни роботи в производството на мебели и обзавеждане.

Свалете безплатна електронна книга на Солтех от тук и научете повече за особеностите, предимствата, предизвикателствата и проектите на Universal Robots в мебелната индустрия.

Още новини
Промо предложение за Solid Edge с годишен абонаментен план Солтех организира първия си уебинар за есента с поглед върху най-доброто от света на Solid Edge и Hoffmann Group