Открийте нужния Ви инструмент за по-малко от 10 секунди! С иновативната интелигентна система GARANT Tool24 PickOne
12 фев, 2024

Открийте нужния Ви инструмент за по-малко от 10 секунди! С иновативната интелигентна система GARANT Tool24 PickOne

GARANT Tool24 PickOne на световния лидер в разработката на висококачествени инструменти и промишлени решения Hoffmann Group е иновативна индивидуална изходяща система, която гарантира сигурно еднократно изтегляне на издадените и взетите инструменти. Самостоятелно или в комбинация с други системи, Tool24 оптимизира работните задачи и оперативните процедури.

GARANT Tool24 PickOne с основание може да бъде определена като най-съвременно решение за издаване на стоки с иновативна барабанна система, което осигурява надеждно изтегляне на всеки артикул. Снабден със самоотварящи се отделения и визуален сигнал към избраното, индустриалният шкаф предоставя изключително бърз достъп до инструментите и артикулите. Барабанът на Tool24 PickOne се предлага с до четири различни размера на отделенията в стандартна конфигурация и товароносимост над 1000 кг. Той е специално проектиран за промишлена употреба. Двустранен перфориран панел осигурява гъвкав монтаж на сензорния екран от системата.


Предимства на системата GARANT Tool24 PickOne на Hoffmann:


Бързо и сигурно изтегляне

Индивидуалните изтегляния на артикулите се осъществяват само от служители, оторизирани с ПИН/парола, RFID достъп или пръстов отпечатък. За да гарантира възможно най-бързия достъп до артикулите, системата се отваря за по-малко от 10 секунди, дори и при най-неблагоприятни експлоатационни условия.Надежден дизайн

Системата е специално разработена за индустриални приложения. С максимален капацитет на натоварване над един тон, тя практически не поставя никакви ограничения. Висококачествените компоненти, вложени в конструкцията ѝ, осигуряват сигурна работа без необходимост от поддръжка.

Висока гъвкавост

Перфорираните панели от двете страни на шкафа позволяват гъвкав монтаж на сензорен екран. Също така, те са съвместими и предоставят възможност за употреба на всички куки и държачи от системата GARANT Easyfix, както и на останалите аксесоари за перфорирани панели от гамата работни станции и решения за съхранение на Hoffmann.

Голяма интелигентност

До отделенията за изтегляне има ред светодиоди, които в допълнение към самоотварящия се механизъм на всяка клетка осигуряват визуален сигнал за потребителя къде точно се намира артикулът за изтегляне. Защитен ръб от своя страна предотвратява изплъзването на предмети.


Персонализирана конфигурация на индивидуалния издаващ барабан

С безопасно работно натоварване от над един тон, решението GARANT Tool24 PickOne е специално проектирано за промишлена употреба. Иновативната барабанна система е индивидуално и уникално конфигурируема за всеки клиент с възможност за до четири различни размера на отделенията. Капацитетът ѝ може да достигне до максимум 640 отделения на 20 нива.

Всяко отделение може да се запълва самостоятелно с артикули. Малките отделения са подходящи за предмети с неголям обем, като например сменяеми вложки, докато по-големите отделения са оптимално решение за съхранение на ръкавици, предпазни очила, шлифовъчни дискове и т.н. Самостоятелните плъзгащи се модули се предлагат отделно за всички отделения.

Основната система Tool24 PickOne има опция да бъде разширена с допълнителни модули за разширение и комбинирана с всички хардуерни варианти на Tool24. Решението е напълно съвместимо със софтуерните решения на HCS – Hoffmann Group Connected Suite.За повече информация се свържете с нашите търговски представители на телефон +359 32 500 425 или на имейл: sales@soltec.bg

Още новини
Автономни мобилни роботи MiR – оптимално интелигентно решение за автоматизация на всички интралогистични операции „Симулирайте“ леенето на пластмаса по време на специализиран уебинар на 14 март – със софтуера Moldex3D