Представяме Ви най-новият MiR1350. По-мощен, по-безопасен и по-добър.
03 май, 2022

Представяме Ви най-новият MiR1350. По-мощен, по-безопасен и по-добър.

Солтех предоставя на своите клиенти най-добрите технологични решения на световно ниво. Сред тях са автономните транспортни роботи от Mobile Industrial Robots (MiR). Благодарение на мобилните роботи повишавате Вашата ефективност в логистиката на суровини, материали и готова продукция. Най-новият и мощен модел MiR1350 е от скоро на пазара и е съвместим с най-високите налични стандарти за роботи.


Характеристики:

  • Товароносимост – 1350 кг.
  • Максимална скорост -  1,2 м/с
  • Време за работа на батерията с максимален товар - 6,75 ч.
  • Време за работа на батерията без товар - 14,5 ч.
  • Размер в мм - 1350 х 910 х 320

Предимства:

  • Голяма товароподемност, позволяваща транспортирането на палети и тежки товари
  • Здравата конструкция осигурява дълъг живот и лесно обслужване
  • Подобрена способност да издържа на прах и течности
  • Плавно и ефикасно придвижване в динамична среда
  • Проектиран въз основа на съвременните стандарти за безопасност – ISO 3691-4

Увеличете максимално ефективността на логистичните си операции с товароподемност от 1350 кг с най-мощния AMR (автономен мобилен робот) от MiR. Колаборативният робот Ви предоставя възможността за безопасна алтернатива на традиционните палетни решения, със специално разработените повдигачи за автоматично повдигане, транспортиране и доставяне на палети. Но това не е единственото предимство на робота. Чрез усъвършенствана технология и сложен софтуер, той се движи с помощта на изкуствен интелект и избира най-оптималния маршрут. Когато се натъкне на препятствия, роботът автоматично се пренасочва, за да предотврати спиране или забавяне на доставката на материали.

MiR1350 е оборудван с най-новата технология за лазерно сканиране и има оптимална безопасност с 360-градусова видимост около себе си. Оборудван е с две 3D камери в предната част, които позволяват на робота да вижда до 2 000 мм над нивото на пода. Освен това, MiR1350 се управлява от интуитивния интерфейс на робота MiR чрез смартфон, таблет или компютър и може да бъде програмиран въз основа на предишен опит. Мобилните роботи се програмират бързо и лесно, без нуждата от предварително обучен специалист.

Според нуждите си можете безпроблемно да сменяте горните модули, които например могат да бъдат оборудвани с палетни вилици, конвейери, роботизирана ръка или друго оборудване.

Още новини
Уебинар от Солтех: „Най-добрите начини да спестите инженерно време. Оптимизирайте производствените разходи и времето на инженерния Ви екип със Solid Edge“ Дигитален близнак и с какво той може да бъде полезен на твоята фирма