Фабрика 4.0®: Примери от практиката: Запознай се с твоя нов колега – коботът
22 мар, 2018

Фабрика 4.0®: Примери от практиката: Запознай се с твоя нов колега – коботът

Кога: 27.03.2018 (вторник), 14:15 - 15:15 ч.
Къде: Палата 3, Щанд А7, СОЛТЕХ ЕООД, Интер Експо Център София
Форма за регистрация: https://goo.gl/forms/8ZpXkx4A5x5P22rf1
Имейл за регистрация:  damyana.kolarova@soltec.bg
Телефон за регистрация: +359 (0)897 540 026/ Дамяна Коларова

За четвърта поредна година Солтех ЕООД ще има удоволствието да бъде част от специализираното международно изложение за машини, технологии и индустриално оборудване – MachTech&InnoTech Expo 2018, което ще се проведе в края на март в Интер Експо Център, София.

Една от нашите основни цели е да предоставим възможност за открит диалог между експерти и бизнес представители, като част от мисията ни да осигуряваме комплексни решения за оптимизиране и дигитализация на производството в България. След успеха на миналогодишната ни инициатива, обвързана с въведение в света на Индустрия 4.0, тази година желаем да продължим темата за най-новите тенденции в автоматизацията на производствeната дейност.  

Затова Солтех ЕООД Ви кани на интерактивната дискусия на тема ‘’Примери от практиката: Запознай се с твоя нов колега – коботът’’. Специален гост на събитието ще бъде гост-лектор от MiR, който ще Ви позволи да надникнете в бъдещето и да разберете защо колаборативните роботи ще донесат радикална революция в индустрията. Ще имате и възможността да научите повече за същността на Индустрия 4.0, защо си струва да автоматизираме производството си и да зададете Вашите въпроси относно това как можете да получите персонализирано решение за конкретните предизвикателства, пред които се изправяте.

Гарантираме Ви, че дори да посетите изложението, за да обмените информация и контакти с нашите представители или за да обогатите знанията си за съвременното развитие на практиките в света на автоматизирането на индустрията, присъствието на нашето събитие ще е едно от най-полезните и любопитните по време на изложението.

Повече информация за гост-лекторите и точна програма с дискусионните теми ще получите по имейл в последната седмица на март, но само след регистрация.

Революцията е вече тук.

Готови ли сте да се включите? Ние от Солтех и един от нашите коботи ще Ви очакваме.

*Присъствието по време на дискусията е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени. Заявите своето място предварително, като попълните кратката форма за регистрация: https://goo.gl/forms/8ZpXkx4A5x5P22rf1, изпратите имейл на damyana.kolarova@soltec.bg или се обадите на телефон +359 (0)897 540 026.

Още новини
Siemens PLM: Бъдещето на Индустрия 4.0 и защо да изберем продуктите на Siemens PLM Солтех взе участие в MachTech&InnoTech Expo 2018