Siemens с нова Програма за безплатни Solid Edge CAD и CAM лицензи за фирми на по-малко от 3 години
07 окт, 2020

Siemens с нова Програма за безплатни Solid Edge CAD и CAM лицензи за фирми на по-малко от 3 години

Siemens Digital Industries Software разгласи своята нова програма за стартиращи производствени и инженерингови компании, на по-малко от 3 години и с приходи под 1 млн. долара. Те имат възможността да кандидатстват за получаване на безплатни лицензи за инженерния си състав без никакви такси и финансови ангажименти.

В същото време, Siemens е заредил програмата си с най-разширения и пълнофукционален пакет от CAD и CAM софтуерни инструменти, с които всяко стартиращо предприятие може ефективно и пълноценно да проектира изделия и да управлява машини с ЦПУ. Нещо повече – одобрените кандидати получават толкова на брой лицензи, колкото са им необходими.

Програмата на Solid Edge за стартиращи бизнеси предлага:

  • Безплатно кандидатстване
  • Една година Solid Edge Premium CAD и CAM
  • Отделна инсталация за всеки инженер
  • Достъп до ресурсите за обучение на Solid Edge
  • Подкрепата на общност от продуктови експерти

Условията, на които кандидатите следва да отговарят са:

Ако отговарят на тези изисквания, всички желаещи могат да кандидатстват безплатно още днес, за да получат Solid Edge Premium (най-високото ниво лиценз с включен пълен набор функционалности) за всички техни инженери.

Повече подробности за програмата прочетете ТУК.

Още новини
Schneider Electric България внедрява коботи UR5 на Universal Robots със Солтех Колаборативните роботи в хранително-вкусовата промишленост