Siemens Digital Industries Software Ви канят на безплатен уебинар на тема “Сигурността на данните: Защитете Вашите най-ценни производствени активи”
09 апр, 2021

Siemens Digital Industries Software Ви канят на безплатен уебинар на тема “Сигурността на данните: Защитете Вашите най-ценни производствени активи”

Управлението на данните и тяхната безопасност не са просто модерни теми в света на дигитализацията, а реален индикатор за конкурентно предимство на пазара. Дигитализацията носи множество ползи, но “свързаният” свят всекидневно се изправя срещу определени предизвикателства и заплахи. Кибер-атаките стават все по-сериозно предизвикателство, тъй като обхващат все по-голяма част от личния и професионалния ни живот.

Ефективната защита на данни започва с централизиране на техническата информация и осигуряване на устойчиви процеси за актуализация. Посредством конкретни стратегии за управление на данни фирмите могат по-добре да планират, оптимизират и управляват целия производствен цикъл. Тази нужда далеч не е валидна само за големите компании. При работа с все по-сложни сглобени единици, развитието на нуждите на пазара и динамичната обстановка, дори малки фирми срещат трудности при обработването на стотици или хиляди многокомпонентни модели.

Siemens Digital Industries Software Ви канят на безплатен уебинар на тема “Сигурността на данните: Защитете Вашите най-ценни производствени активи”. Основният фокус на онлайн събитието ще бъде как производствените данни могат да бъдат управлявани ефективно на всяко ниво от производствения процес, както и различните методите на защита. Ще бъде проследен цялостният производствен процес - създаването на CAD модел,  развитието на IT/OT системата в производството, ролята на системи за управление на жизнения цикъл на продуктите (PLM) .

Уебинарът ще бъде на английски език.

Основни теми: 

  • Осигуряване на по-добра проследяемост, управление и защита на процесите, обвързани с обработка на производствени и продуктови данни
  • Добри практики и реални проекти
  • Връзката между индустриалната дигитализацията и  защитата на данни 
  • Методи за защита на източниците на данни

Какво ще научите:

  • Как да създадете процеси, които да гарантират сигурността и ефективното управление на данни
  • Как да защитите интелектуалната собственост на Вас и Вашите клиенти от доставчици, партньори, конкуренти и хакери
  • Как да осигурите защита на данните така, че да се намали рискът от загуба на информация по време на нейното обработване и споделяне както вътрешно, така и извън компанията
  • Как да отговорите на изискванията на ISO 62443 за индустриална кибер-сигурност

 За кого е предназначено събитието:

Представители от топ мениджмънта, ръководители на отдели и звена, специалисти в развойната и изследователска дейност, IT отдели и структури в индустрията, предприемачи и собственици на производствени компании.

За повече информация и регистрация: ТУК

Очакваме Ви!

Още новини
Програма за препоръка на Siemens с награди от Солтех Уебинар на тема "Скритите разходи при промяна на ядрото на Вашия CAD софтуер" на 03.06.2021