Hoffmann Group: Защо един от най-големите доставчици на високотехнологични решения за автоматизираната промишленост се доверява вече 25 години на продуктите на Hoffmann Group
08 фев, 2017

Hoffmann Group: Защо един от най-големите доставчици на високотехнологични решения за автоматизираната промишленост се доверява вече 25 години на продуктите на Hoffmann Group

Устройството за предварителна настройка VG1 е една история за истинския успех на първокласната марка GARANT, част от портфолиото на немската компания Hoffmann Group. 

Съвсем скоро бройка номер 1000 от този прекрасен уред беше доставена до един от основните клиенти на Hoffmann Group - ТАКТОМАТ. 

TAKTOMAT - един от водещите производители на технологии за сложни манипулации и задвижване в цял свят. Техни клиенти са автомобилопроизводители като Audi, BMW и Volkswagen, както и известни производители на системи, които създават инженерни автоматизирани решения за почти всички сектори.

 Матиас Фукс, Оперативен Мениджър в TAKTOMAТ, споделя:
„Това беше инвестиция за подмяна на по-старо използвано устройство за предварителна настройка с оглед да отговорим на нарасналите изисквания по отношение на прецизността, като същевременно останем икономични. В тази ситуация беше очевидно, че е най-добре да се обърнем към услугите на Hoffmann Group.“ 

В ТАКТОМАТ използват GARANT VG1 за измерване и предварителна настройка на режещи инструменти от различни машини. Устройството за предварителна настройка се използва всеки ден. Операторите на машини могат сами да настроят предварително инструментите, благодарение на лесното опериране с него. 

Фукст е изключително доволен от цялостната гама продукти GARANT и в тази връзка по време на нашето интервю с него, той заяви: 

“Ние сме сигурни, че продуктите GARANT са технически убедителни решения, които до този момент винаги са отговаряли и дори надвишавали изискванията ни в областта на производството. С помощта на новото устройство за предварителна настройка VG1, ние можем да стартираме работата на инструментите бързо и надеждно. Следователно то отговаря точно на нашите изисквания по отношение за удобство на потребителя и точност.“ 

От компанията планират да се разрастват и благодарение на изключително позитивния им опит, ще продължат да се доверяват на експертните съвети и продукти на Hoffmann Group. 

ДАННИ ЗА GARANT VG1 

VG1 е надеждно устройство за предварителна настройка, с което е лесно да се работи. То е с високо ниво на прецизност и добро съотношение полза/експлоатационни качества.
ДИЗАЙН: 15 сензорен дисплей, с операционна система Windows 7®. Интуитивно и лесно опериране на измерващия софтуер. Цветна камера CMOS. 

ПРЕДИМСТВА: 

  • Ясно структуриран интерфейс 
  • Леснодостъпни функционалности 
  • Автоматична настройка по осите X и Z помага за бързо измерване на инструмента посредством оптичния околяр.
  • Стойностите на измерването може да бъдат отпечатани върху всички налични печатни размери, както и чрез стандартни принтери продавани в търговската мрежа. 
  • 4 различни оформления при принтиране 
  • Режещото острие на инструмента се подравняна лесно, благодарение на устройството за вмъкване 
  • Инструментите могат да бъдат запаметени и активирани отново във всеки един момент 
  • Изображенията могат да бъдат запаметени и архивирани 
  • Бърза проверка на геометрията на инструмента. 
  • Функцията за осветяване позволява проверката на режещото острие по време на процеса на настройка и измерване.
Още новини
Siemens PLM: Oблачните услуги в производството в помощ на инженери и производители Universal Robots: Индустрия 5.0 - завръщането на човешкия елемент