Universal Robots е сред топ компаниите, които произвеждат колаборативни индустриални роботи

Universal Robots е сред топ компаниите, които произвеждат колаборативни индустриални роботи. Вземете гъвкавост, добавете интелигентност, издръжливост и изключителна прецизност и ще получите роботизирана UR ръка. Семейството на UR е тричленно: UR3, UR5, и UR10 – назовани според съответния си капацитет на полезен товар в килограми. Всеки от тях притежава забележителни способности за колаборативна работа, което ги прави любимци на производствената линия.

Като казваме, че коботите на UR могат да автоматизират на практика всичко, имаме предвид точно това: от сглобяване до боядисване, от завинтване до етикетиране, от опаковане до лакиране, от леене под налягане до заваряване и т.н. Те могат да извършват всеки вид обработка, който Ви идва наум. Гъвкавостта на UR семейството прави роботите много изгодни от финансова гледна точка, дори когато става дума за сглобяване на малки партиди или смесени продукти и части.

Експертите на Солтех познават добре всички възможности на UR колаборативните роботи и могат да Ви помогнат да дефинирате възможности за автоматизация във Вашето производство, както и модел UR, който Ви е необходим.

 Повече информация за предимствата и апликациите на UR роботите, можете да научите от следното видео:


Продукти
Услуги
Последни новини
Нашите експерти
Жан Филипон
ръководител проекти
+359 (0)877 707 954 salesur@soltec.bg