Без компромиси. От 1928 г.

Най-добрите ръчно изработени машини за еспресо, произведени в Швейцария, с традиции от над 85 години непрекъснато усъвършенстване. Производителят е малък, но си е спечелил огромно уважение и е истински пионер. Без компромиси. От 1928 г.


След преживения период на нестабилност през 80-те и 90-те, Olympia Express беше основана под различна форма през 2007 и сега произвежда в планинския кантон Гларус. Компанията се придържа към оригиналната си философия и се концентрира в производството на висококачествени еспресо машини и кафемелачки.

Днес стилната лостова машина Cremina е налична за еспресо ценителите. Вестник „Ню Йорк Таймс“ определя нейния предшественик, Cremina 67, за “най-добрата еспресо машина в света”. Maximatic позволява на любителите на полуавтоматични машини да се сдобият с вкусно еспресо само в няколко стъпки. А Moca отговаря на всички изисквания за перфектно изработена еспресо кафемелачка.


За допълнителна информация и технически характеристики, моля разгледайте по-долу, или посетете сайта на нашия партньор Olympia Express.

За ценова информация и условия за доставка, моля свържете се с нас.


Продукти
Последни новини