CoreTech System Co., Ltd. (Moldex3D) предоставя професионалното решение за CAE анализ от серията "Moldex" за индустрията за производство на пластмасови изделия под налягане от 1995 г. насам.

Шприцването на пластмаса заема ключова позиция в редица отрасли. В отговор на трансформационните нужди на ерата на високите технологии CoreTech обяви Moldex3D 2023, най-новата версия на софтуера за анализ на формоването, за да се възползва от възможностите на своите глобални клиенти в непрекъснато развиващата се индустрия. Новото поколение Moldex3D се фокусира върху четири основни концепции: надеждност, ефективност, разширяване и освобождаване. То не само засилва ефективността на симулацията, но и осигурява удобни за потребителя интерфейси и различни облачни услуги. Функцията API може да рационализира работния процес, да подобри възможностите на софтуера и хардуера, да постигне цифрови близнаци и безпроблемно да свърже виртуалното и реалното.

Със своите задълбочени познания в областта, Moldex3D Europe се стреми да се превърне в най-добрия избор за дизайнерите на детайли/форми по целия свят и за разрастващата се пластмасова индустрия. Като първокласен доставчик на компютърен инженерен софтуер, Moldex3D позволява на потребителите безпрецедентна и безпроблемна съвместимост с друг водещ специализиран софтуер за проектиране и инженеринг.

В стремежа си към най-верния анализ, Moldex3D елиминира досадните опити и грешки; с най-автентичното представяне, Moldex3D дава възможност за перфектно съответствие между прогнозата и крайния резултат; с предоставянето на най-конкретните услуги, Moldeх3D помага на потребителите да овладеят най-съществените умения и знания.


По-бързи и по-гъвкави изчисления, по-мощна виртуална и реална интеграция.

В ерата на все по-популярните многоядрени компютри използването на паралелни изчисления за намаляване на времето за изчисление на анализа на формоването може да донесе големи предимства на предприятията. Moldex3D 2023 поддържа паралелни изчисления на многоядрени процесори, множество процесори и клъстери, които могат не само да увеличат скоростта на изчисленията с до 80%, но и да подобрят ефективността на изчисленията на анализа на размаха на проводниците в опаковките на ИС с почти 20%, което значително повишава ефективността на симулацията.

Облекчаване на работния процес и навлизане в нов етап на симулацията на формоване

За да може един продукт да премине от проектиране към производство, са необходими множество кръгове на експериментиране и проверка. Как могат да бъдат автоматизирани тези етапи? С Moldex3D 2023 се появява нов начин. Функцията на API дава възможност работните процеси да се обработват автоматично само с едно кликване. Чрез предварителна настройка на системата тя може автоматично да изпълнява процеси с висока повторяемост и настройки на параметрите на формоване или да изпълнява специфични задачи за анализ, създавайки персонализиран работен процес за автоматизация, който е специфичен за вашите нужди.


"Първокласен професионален софтуер с постоянни технически иновации и истинска отдаденост на всеобхватни услуги; превърнете се в най-добрия избор за дизайнерите на форми и най-добрия партньор на пластмасовата индустрия."
Moldex3D:

Последни новини
Нашите експерти
Георги Стоянов
приложен инженер
+359 (0)877 707 954 presales@soltec.bg