CoreTech System Co., Ltd. (Moldex3D) предоставя професионалното решение за CAE анализ от серията "Moldex" за индустрията за производство на пластмасови изделия под налягане от 1995 г. насам.

Със своите задълбочени познания в областта, Moldex3D Europe се стреми да се превърне в най-добрия избор за дизайнерите на детайли/форми по целия свят и за разрастващата се пластмасова индустрия. Като първокласен доставчик на компютърен инженерен софтуер, Moldex3D позволява на потребителите безпрецедентна и безпроблемна съвместимост с друг водещ специализиран софтуер за проектиране и инженеринг.

В стремежа си към най-верния анализ, Moldex3D елиминира досадните опити и грешки; с най-автентичното представяне, Moldex3D дава възможност за перфектно съответствие между прогнозата и крайния резултат; с предоставянето на най-конкретните услуги, Moldeх3D помага на потребителите да овладеят най-съществените умения и знания.

"Първокласен професионален софтуер с постоянни технически иновации и истинска отдаденост на всеобхватни услуги; превърнете се в най-добрия избор за дизайнерите на форми и най-добрия партньор на пластмасовата индустрия."


Moldex3D:

Последни новини
Нашите експерти
Георги Стоянов
приложен инженер
+359 (0)877 707 954 presales@soltec.bg