Нова промо оферта от Siemens Digital Industries Software
01 авг, 2022

Нова промо оферта от Siemens Digital Industries Software

Siemens Digital Industries Software разгласи своята нова промо оферта!
За ограничен период от време получавате до 50% отстъпка при покупка на Solid Edge CAM Pro и Solid Edge 2D Nesting. Лесни за внедряване, усвояване и използване. Промо офертата може да намерите тук.

CAM софтуер за богат набор от производствени процеси

Създавайте продукти от световна класа с мащабни решения за голям набор от производствени процеси. Решенията на Solid Edge Ви помагат да реализирате повече поръчки, да изразходвате по-малко средства за суровини и да подобрите производителността си, като рационализирате процеси като CNC обработка, разкрояване, рязане, формоване, заваряване и сглобяване.

За ограничен период от време получавате до 50% отстъпка при покупка на Solid Edge CAM Pro и Solid Edge 2D Nesting.


Solid Edge CAM Pro

 С помощта на Solid Edge CAM Pro можете да избегнете нуждата и разходите за множество CAM системи в машинния цех. Мащабируемото решение предлага широк набор от възможности за задълбочено NC програмиране, осигурявайки гъвкавост и увеличавайки стойността на Вашата инвестиция. Solid Edge CAM Pro се отличава с невероятния си набор от функции и възможности - предоставя всичко, от което се нуждаете в едно CAM решение.

                                 


Адаптивно грубо обработване

Адаптивното грубо обработване позволява на Вашите CNC машини да изработват детайли по-бързо, оптимизира работата им и удължава живота на Вашите режещи инструменти. Тази функционалност е включена в нашия пакет за 3 оси без допълнително заплащане и може безопасно да се справи с рязането отдолу нагоре.

Интелигентни пътища на инструментите

Solid Edge CAM Pro включва вградени инструменти за визуализация на траекторията на инструмента и проверка на отстраняването на материала. Интегрираната система за проверка на потенциални сблъсъци идентифицира всички възможни проблеми. Можете също така да правите бързи промени в получените резултати за пътя на инструмента с графични средства за редактиране и да защитите своите редакции чрез заключване на траекториите от бъдещи преизчисления. Няма нужда от софтуер за визуализация или симулация на обработката от трети страни

 

Solid Edge 2D разкрояване

 Siemens Solid Edge 2D Nesting е мощен самостоятелен модул, проектиран да генерира оптимизиран разкрой за вашето двуизмерно рязане на изделия. 2D Nesting спестява на производителите пари и време, като им позволява да управляват ефективното използване на материал.

                                                                                      


Със Solid Edge 2D Nesting имате пълен контрол над всички настройки за разкрояване, необходими за да отговорят на изискванията на всяка технология за рязане или материал. Интуитивният потребителски интерфейс (UI) улеснява избора на количествата детайли, размерите на листовете и ротацията на детайлите. Solid Edge 2D Nesting се стартира от продуктите за механично проектиране на Solid Edge с едно кликване. Избирането на детайли за импортиране за разкрояване е бързо и лесно. Научете повече за Solid Edge 2D Nesting тук.


Оптимизирайте производствените си процеси и изразходвайте по-малко средства за суровини като закупите нов софтуер за компютърно подпомогнато производство (CAM) и софтуер за 2D разкрояване с до 50% отстъпка. Реализирайте повече поръчки и подобрете производителността си като научите повече за промо офертата тук.

Още новини
Представяме Ви новия кобот от Universal Robots - UR20 Нова поредица уебинари от Солтех