Universal Robots е сред топ компаниите, които произвеждат колаборативни индустриални роботи

Universal Robots е сред топ компаниите, които произвеждат колаборативни индустриални роботи. Вземете гъвкавост, добавете интелигентност, издръжливост и изключителна прецизност и ще получите роботизирана UR ръка. Семейството на UR включва: UR3е, UR5е, UR10е, UR16е, UR20 и UR30  – назовани според съответния си капацитет на полезен товар в килограми. Всеки от тях притежава забележителни способности за колаборативна работа, което ги прави любимци на производствената линия.

Като казваме, че коботите на UR могат да автоматизират на практика всичко, имаме предвид точно това: от сглобяване до боядисване, от завинтване до етикетиране, от опаковане до лакиране, от леене под налягане до заваряване и т.н. Те могат да извършват всеки вид обработка, който Ви идва наум. Гъвкавостта на UR семейството прави роботите много изгодни от финансова гледна точка, дори когато става дума за сглобяване на малки партиди или смесени продукти и части.

Коботите са бъдещето на производството и ние предлагаме услуги за разкриване на пълния им потенциал. Увеличете максимално времето за работа, удължете живота, подобрете производителността, увеличете продуктивността и подобрете качеството. Създайте по-безопасно и по-ефективно работно място, което дава възможност на служителите ви и помага на бизнеса ви да процъфтява с нашата подкрепа.

Експертите на Солтех познават добре всички възможности на UR колаборативните роботи и могат да Ви помогнат да дефинирате възможности за автоматизация във Вашето производство, както и модел UR, който Ви е необходим.

 Повече информация за предимствата и апликациите на UR роботите, можете да научите от следното видео:


Запознайте се и с другите продуктови групи от портфолиото на СОЛТЕХ:

  • Индустриално оборудване и екипировка от Hoffmann Group
  • Софтуерни решения за индустриалното производство от SIEMENS PLM
  • Логистични решения с мобилните индустриални роботи MiR на Mobile Industrial Robots


Запознайте се и с консултантските услуги, които предоставяме в следните области:

Продукти
Услуги
Последни новини
Нашите експерти
Отдел Автоматизация
(+359) 32 500 425 salesur@soltec.bg