СОЛТЕХ И SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES SOFTWARE ПОДКРЕПЯТ ИНДУСТРИЯТА С БЕЗПЛАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ОНЛАЙН РЕСУРСИ
06 апр, 2020

СОЛТЕХ И SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES SOFTWARE ПОДКРЕПЯТ ИНДУСТРИЯТА С БЕЗПЛАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ОНЛАЙН РЕСУРСИ

Екипът на Солтех има отговорност към Вас в контекста на мисията ни – дигитализация на индустрията. Сега е точното време  да покажем нашата подкрепа към партньорите ни и производствените фирми в България. Представяме на вниманието Ви:

БЕЗПЛАТНИ ПРОБНИ ВЕРСИИ НА РЕШЕНИЯ ОТ SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES SOFTWARE

СОЛТЕХ има и специално предложение за всички свои клиенти, партньори и ангажирани с дигиталната индустрия – свободен и безплатен достъп за сваляне и инсталиране на пробните цялостни версии на софтуерни решения от Siemens Digital Industries Software, вече за удължен срок от 45 дни:

  • Solid Edge 2020, който можете да свалите от тук;
  • Безплатен 2D CAD от Siemens Digital Industries Software: Solid Edge 2D CAD;
  • Изтеглете безплатнa пробна версия на NX CAD;

БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЯ ЗА РАБОТА С ИНЖЕНЕРЕН CAD / CAM СОФТУЕР

Порталът за онлайн обучения на Siemens Digital Industries Software е отворен за настоящи клиенти, които могат да се възползват от възможността за надграждане на уменията и знанията си в продължение на 30 дни. Предоставен е достъп до огромно разнообразие от обучения за софтуерни продукти от Siemens от тук. Необходимо е клиентите на Siemens Digital Industries Software да изпратят имейл на training.nstar.plm@siemens.com, като включат своето име, фирма и страна, за да получат пълни права.

NX В ОБЛАК

Можете да изпробвате и NX в облак, за да тестватe различни функции, от които не сте се възползвали преди. Пробната версия на NX CAM в облак е без задължения за потребителя и е достъпна за 30 дни тук (за основна 2,5-осна и 5-осна симулация на машинна обработка, роботизация и др.) , а за NX CAD тук (за дизайн, реверсивно инженерство, дизайн за напреднали и проектиране на матрици).

За работещите от дома: Ако работите с NX и VPN, имате възможност за достъп до лицензирания сървър извън компанията. Също така, за онези от Вас, разполагащи NX с floating лиценз, можете да се възползвате от неговите функции за наемане, като използвате лицензите там, където се намирате. Задайте своите въпроси по телефон или имейл на salesplm@soltec.bg, а ние ще отговорим веднага.

СОЛТЕХ остава на разположение както на своите клиенти, така и на цялата общност на индустриални фирми в страната. Очаквайте от нас нови предложения в полза на работния Ви процес през този месец.

 СОЛТЕХ призовава: #ОстанетеВкъщи и нека направим заедно крачка към дигитализацията!

Още новини
Солтех и Интер Експо Център организират форума DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МашТех Безплатни уебинари и нови дигитални услуги!