Солтех и Интер Експо Център организират форума DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МашТех
05 фев, 2020

Солтех и Интер Експо Център организират форума DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МашТех


Солтех продължава да е основен посланик на дигитализация на индустрията в България.

През 2020г. екипът на Солтех обединява сили с Интер Експо Център София за организация на първия по рода си форум  по време на изложението MachTech & InnoTech през април. 

 „DIGITAL INDUSTRY 2020“ ще се проведе на 07.04.2020 в Интер Експо и Конгресен Център София. 

Повече подробности за програмата и форума можете да намерите на официалната страница: 

https://machtech.bg/digitalindustry

Смятаме, че последните тенденции в развитието на машиностроенето изискват браншът да бъде разглеждан все повече като елемент на голямата дигитална трансформация, известна като Индустрия 4.0.  

Събитието ще е изцяло посветено на дигитализацията на индустрията и стратегическия мениджмънт. Основна цел  на DIGITAL INDUSTRY 2020 е да запознае българските ръководители и инженерния персионал от производствената индустрия с различните подходи за изграждане на умни фабрики, да насърчи стъпките към анализ и оптимизация на процесите в техните производства. За целта свой поглед ще представят водещи световни лектори от тази област, между които присъстват имената на изследователи, мениджъри от мултинационални компании и експерти от практиката. Специално място е отделено на българския опит с презентацията на инвестицията на зелено в умна фабрика, реализирана от малко предприятие в Божурище.

Партньори на проявата са ProCredit Bank Bulgaria, Schneider Electric Bulgaria, Аbas ERP Bulgaria, Siemens Digital Industries, MiR и Инженер.бг - организации, които споделят визията за дигиталната трансформация като шанс за устойчив растеж на българската икономика.

Входът на събитието е свободен. Регистрацията е възможна на място в деня на събитието или на онлайн страницата на събитието.

Екипът на Солтех Ви очаква!


Още новини
Роботи или коботи - как да изберем? СОЛТЕХ И SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES SOFTWARE ПОДКРЕПЯТ ИНДУСТРИЯТА С БЕЗПЛАТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ОНЛАЙН РЕСУРСИ