Солтех ще вземе участие в онлайн събитието SIEMENS Solid Edge University 2024
04 юни, 2024

Солтех ще вземе участие в онлайн събитието SIEMENS Solid Edge University 2024

Заповядайте на виртуална разходка, където ще станете свидетели на драстично съкратени времена на производствените процеси и понижаване на разходите за проектиране.

На 20 юни т.г. (четвъртък) Солтех ще вземе участие в едно от най-престижните събития на Siemens Digital Industries Software. Международният он-лайн форум Solid Edge University 2024 на Сименс ще даде възможност за изява на представители на индустрията от цяла Европа. Компании от Словения, Чехия, Румъния, Словакия, Унгария, Швейцария и България ще споделят  опит, знания и експертиза  за постиженията си и ноу-хау в сферата на дигиталната трансформация, софтуерната автоматизация и усъвършенстването на производствените процеси.

Специално участие имат приложните софтуерни инженери от GraphIT, които ще разкажат и демонстрират последните нововъведения в Solid Edge, като интегрирано CAD/CAM/CAE решение от портфолиото на Siemens Xcelerator, а именно разширението Edge Layout. То за първи път рационализира процеса на проектиране на производствените пространства, като го прави по-бърз и по-интуитивен. Ще видите най-полезните функции и ще погледнете зад кулисите на софтуерните функционалности. Разработчиците ще ви заведат на виртуална разходка из една фабрика и дори ще разгледате техния офис в Будапеща, откъдето започва всичко.

Основният фокус ще бъде съсредоточен върху инженерното софтуерно решение Solid Edge в неговото последно издание от 2024. Ще бъдете свидетели на това как се постигат драстично съкратени времена на производствените процеси, намаляване на разходите за проектиране и производство, благодарение на дигиталните близнаци и свеждане до нула на разходите по прототипиране. Експертите от Сименс ще разкрият пред участниците още по-разгърнатите функционалности за симулация и широкоспектърни анализи на етапа на дизайна и проектирането. И всичко това – с много примери, с много конкретни решения и демонстрирани и разказани на достъпен, но професионален инженерен език.


Участието на Солтех

Като водещ търговски партньор на Сименс в Европа, Солтех ще взземе  участие в Solid Edge University 2024.

Нашите представители ще разкрият пред участниците в международния форум възможностите за старт на тяхната дигитална трансформация. От ключово значение за нашите клиенти е както да запазят конкурентните си позиции, така и да откликнат на нуждите на техните клиенти.

Ще представим видео, което изследва ключови аспекти и ще ви убеди в това, как нашият партньор СРС Композит, също участник в събитието, реализира успешен дигитален преход, като се фокусира върху софтуерната интеграция - крайъгълен камък за подобряване на ефективността. Като минимизирахме грешките чрез усъвършенствани механизми за проверка и прецизни симулации, постигнахме подобрение на оперативната надеждност и удовлетвореност в клиентите.

Оптимизирахме времето за машинна обработка и постигнахме синхронна технологична интеграция, която рационализира производствените процеси. СРС Композит значително намали времето за програмиране и увеличи цялостното производство, благодарение на сътрудничеството си с нас, като доставчик на постпроцесори и услуги за виртуални машини.

Ще бъде интересно. Експертно е. Присъединете се към Solid Edge University 2024, като последвате връзката  - https://lnkd.in/ebz88tB5 .

Още новини
eForm ЛЕСНО И БЪРЗО ПЛАНИРАНЕ World of Tools 2024: Посветени на ефективното производство, дигитализацията и автоматизацията