eForm ЛЕСНО И БЪРЗО ПЛАНИРАНЕ
13 май, 2024

eForm ЛЕСНО И БЪРЗО ПЛАНИРАНЕ

8 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ  eForm

Всяка професия има своите специфични изисквания и поради това изисква индивидуални решения.  Отново ние имаме решение на Вашите проблеми: eForm. Това е технология за управление на пространствата за съхранение на инструменти чрез гравиране на формата и размерите им в специална пяна. Поради комплексния характер на решението на Hoffmann Group, eForm онлайн конфигураторът е идеалната основа за направата на индивидуален инкрустиран пенопласт.

Без усложняване и излишно инсталиране на софтуер

Нашият онлайн конфигуратор Ви позволява да планирате Вашата инкрустация на пяна, с помощта на изчистен и интуитивен процес. Просто влачите и пускате инструментите, където Вие прецените. Екипът на Солтех е готов да Ви помогне на всяка крачка от оптимизацията на Вашето производство.


Какви са предимствата на използването на инкрустации от твърда пяна или инкрустации от пяна?

Използването на инкрустации Ви помага да увеличите производителността на труда и да намалите разходите, като внесете организация.

Понякога работното Ви място е малко хаотично? Разпръснати ли са машините и инструментите Ви навсякъде? Имате ли инструменти в различни вариации и размери, които всъщност не са Ви необходими в момента? Или може би не можете да намерите необходимия Ви инструмент?

Наличието на безопасно, чисто и подредено работно място, е важна предпоставка за подобряване на работните и производствените процеси.

Имате възможност да изберете от 47 000 готови форми или 3D база данни. Може да избирате из между два вида инкрустации на твърд пенопласт. И ако липсва инструмент от базата данни, много лесно може да бъде добавен само с едно сканиране.

Моментало изчисляване на цените. Готови конфигурирани инкрустации могат лесно да бъдат пренаредени в отлично съотношение разходи/ ползи.

Онлайн конфигураторът може да бъде достъпен през eShop на Hoffmann Group или на този линк.


Ето и 8 от предимствата и причините, поради които трябва да изберете eForm:


1. Индивидуално планиране

Вие избирате кой инструмент къде да поставите.2. Повече от 14 000 модела на инструменти

.... и 30 000 3D записа на данни на спомагателни инструменти, както и 3 000 3D записа на инструменти на Stahlwille. Лесен избор на инструменти от Hoffmann Group.         
3. Лесно боравене

Поставете инструмента чрез плъзгане и пускане.4. Добавяне на нови инструменти

Индивидуални инструменти могат да се добавят чрез сканиране.