Solid Edge 2023: безплатен уебинар за официалната премиера на новия Solid Edge 2023 от Солтех
06 окт, 2022

Solid Edge 2023: безплатен уебинар за официалната премиера на новия Solid Edge 2023 от Солтех

Каним Ви да се присъедините към него и да станете част от събитието, което привлича милиони професионалисти по света. Едно от най-добрите решения на пазара за CAD и CAM сега е с подобрения в традиционното и механичното моделиране. Присъединете се към нас на 20.10.2022 г., за да Ви разкажем за най-новите функционалности:  

  • Model Views - Работа с новите изгледи на модели служи както за организация на изгледите в 3D конструирането и PMI вътре в тях, така и на тези в 2D чертането.
  • Solid Edge Inspector - Създавайте и организирайте информация за контрол на качеството
  • Новости в механичното моделиране - Множество команди биват разработени за директна употреба в асембли среда на дизайн, отразявайки се върху единичните изделия вътре в тях
  • Подобрения при съвместен дизайн в традиоционна и синхронна среди на конструиране. Работейки в традиционна среда на дизайн имате възможност за пълноценно използване на командите от синхронната технология, без да е необходимо да превключвате между двете

„Новости и подобрения в Solid Edge 2023“ е подходящ както за настоящи потребители, така и за всички които имат интерес да научат за новата и подобрена версия на Solid Edge. Уебинарът ще се състои на 20.10.2022 г. (четвъртък) от 14:00 ч. Присъединете се към нас като се регистрирате чрез линка по-долу!

Регистрирайте се тук!

Още новини
Дни на отворените врати 2022: Солтех е с още повече клиенти, приятели и последователи Новата версия на Solid Edge е тук. Бъдете сред първите, които ще видят подобренията в Solid Edge 2023.