Новата версия на Solid Edge е тук. Бъдете сред първите, които ще видят подобренията в Solid Edge 2023.
26 окт, 2022

Новата версия на Solid Edge е тук. Бъдете сред първите, които ще видят подобренията в Solid Edge 2023.

Излязъл на пазара на 12 октомври, Solid Edge 2023 на Siemens Digital Industries Software Ви предоставя всички инструменти, необходими за продуктова разработка. С тях създавате, работите свързано и си сътрудничите. Solid Edge 2023 предлага ново, оптимизирано потребителско изживяване, по-голяма оперативна съвместимост с портфолиото на Siemens Xcelerator, подобрени възможности и взаимодействие в общите работни процеси.

По повод премиерата на подобрената версия, на 20-ти октомври Солтех проведе безплатен уебинар на тема "Новости и подобрения в Solid Edge 2023". Като на този линк може да намерите записа и да бъдете сред първите, които ще научат всички иновативни предимства и функции на версията, за които Ви споменаваме по-горе!

Акцентите, които са разгледани по-подробно в уебинара са:

  • Изцяло нов и модерен интерфейс на Solid Edge. Организацията и визуализацията на командите е значително по-интуитивна
  • Подобрения при съвместен дизайн в традиционна и синхронна среда на конструиране
  • Новости в механичното моделиране
  • Изцяло нов инструмент Solid Edge Inspector


Solid Edge 2023 добавя множество иновативни функционалности, за да оптимизира дизайна на продуктите Ви. Открийте безпроблемното сътрудничество между екипи и системи с подобренията на оперативната съвместимост. Новият външен вид и усещане отговарят на начина Ви на работа, като Ви позволяват да правите повече с по-малко кликвания. Може да постигнете повече посредством мрежовите модели и с възможностите за симулация. Спестете време и пари в производството, като елиминирате грешките по време на проверката. Изпробвайте го с новите опции за лицензиране. С тях получавате функциите, които искате, когато Ви трябват.

                                       

Ние от Солтех знаем, че производственият процес е дълъг, трудоемък и често пъти изпълнен с грешки, поради зависимостта от хората, които идентифицират, етикетират и извличат важна информация за дизайна. Solid Edge 2023 въвежда Solid Edge Inspector, който осигурява цифрови производствени възможности, необходими за елиминиране на човешките грешки при инспекцията на продукта с автоматично отбелязване на критичните характеристики на дизайна. Версия 2023 на инженерния софтуерен продукт от Siemens разгръща потенциал за генериране на автоматизирани доклади, които включват отчети за инспекция на първото изделие и много други. Освен това, новата функционалност за многоосова груба обработка за 5 оси в Solid Edge CAM Pro осигурява по-ефективно отстраняване на материала, като същевременно Ви спестява време и разходи. В последната версия на Solid Edge вече са на Ваше разположение добавката Rotary Machining за 4-осна обработка, както и иновативните възможности на Wire EDM, които осигуряват успеха Ви при създаване на форми, дори такива, които иначе биха били твърде скъпи или дори невъзможни.

                                         


Свържете се с нас, за да Ви помогнем с най-правилното решение за Вас!

Още новини
Solid Edge 2023: безплатен уебинар за официалната премиера на новия Solid Edge 2023 от Солтех Как да убедим служителите да приемат роботизирани служители?