Солтех Ви кани на уебинар! Solid Edge 2024 е тук!
02 ное, 2023

Солтех Ви кани на уебинар! Solid Edge 2024 е тук!

Каним Ви да се присъедините към премиерата на най-новата версия на софтуера и да станете част от събитието, което привлича милиони професионалисти по света. Едно от най-добрите решения на пазара за CAD и CAM сега е с подобрения при визуализирането и производителността на софтуера, както и олекотяване при работата с големи асембли документи.

С непрекъснат фокус върху потребителското изживяване и новите хибридни решения, Вие спестявате разходи и същевременно покривате и най-сложните конструкторски задачи. Solid Edge 2024 въвежда функционалности и подобрения за автоматизиране и ускоряване на проектирането, както и на сътрудничеството.

Присъединете се към нас на 16.11.2023 г. от 14:00 часа, за да Ви разкажем за най-новите функционалности: 

  • Незабавно визуализиране, мащабиране и ротация на най-големите сглобки - до 9 пъти по-бързо
  • Надграждане на функционалностите за дизайн на изделия от листов материал
  • Симулиране на усилие приложено в точка зададена от потребителя
  • Подобрено автоматично оразмеряване
  • Изцяло нов подход на лицензиране и употреба на софтуера

„Какво ново в Solid Edge 2024?“ е подходящ както за настоящи потребители, така и за всички които имат интерес да научат за новата и подобрена версия на Solid Edge. Уебинарът ще се състои на 16.11.2023 г. (четвъртък) от 14:00 ч. Присъединете се към нас като се регистрирате чрез линка по-долу!

Регистрирайте се тук!

Още новини
Индустрия 5.0 в действие на 25 октомври! Солтех и Universal Robots Ви срещнаха с най-новите решения за Фабриката на бъдещето Отключете силата на интелигентния продуктов дизайн с обновената версия на Solid Edge 2024