Солтех организира среща: Вашата Фабрика 4.0®: Диалог с експерти
15 мар, 2017

Солтех организира среща: Вашата Фабрика 4.0®: Диалог с експерти

Кога: 05.04 и 06.04 (Сряда и Четвъртък), 11:00-13:00 ч.
Къде: Палата 3, Щанд А7, Интер Експо Център София
Форма за регистрация: https://goo.gl/xK3Tr6
Имейл за регистрация: office@soltec.bg
Телефон за регистрация: Веселин Славков, +359 (0)896 646 745

За поредна година Солтех ЕООД ще участва на специализираното международно изложение за машини, технологии и индустриално оборудване – MachTech&InnoTech Expo 2017, което отново ще се проведе в Интер Експо Център в София през април.

Тази година Солтех ще представи най-новите тенденции, продукти и индустриални решения, предлагани от нейните три основни партньора: Hoffmann Group (индустриални инструменти), Universal Robots (колаборативни роботи) и Siemens PLM (планиране и проектиране от продукта до производството).

Бързаме да Ви съобщим, че през 2017 Солтех стартира изцяло нов дискусионен формат под слогъна „Вашата Фабрика 4.0®: Диалог с експерти“, с който ще дебютираме по време на MachTech. Дискусията ще се случва в реално време на щанда на Солтех. Поканени са гост-лектори, а публиката ще има възможност да бъде активна и да се включва в разговора през цялото време.

Форматът цели да създаде диалог между експерти по темата Индустрия 4.0 и представители от бизнеса и да предизвика любопитство към модерното индустриално оборудване, автоматизацията на производството, колаборативните роботи на новото време, предварителното планиране на производствения процес и облачните услуги в индустрията.

Повече информация за гост-лекторите и точна програма с дискусионните теми ще получите по имейл в последната седмица на Март, само след регистрация.

Чрез „Вашата Фабрика 4.0®: Диалог с експерти“ и подобни формати, Солтех има за цел да осигурява на сектора в България, не само практически решения за оптимизация на всяко малко, средно или голямо производство, но и да бъде проводник на ценна информация за полезните световни практики в сферата на планирането, проектирането и автоматизацията на производствения процес.


Дали за да се запознаете и да размените контакти с нашите отзивчиви представители, да участвате в дискусията „Вашата Фабрика 4.0®: Диалог с експерти“ или да изпиете чаша топло кафе, приготвено от колаборативните ни роботи, посещението на Солтех ще бъде едно от най-полезните и най-интересните по време на изложението.

Революцията на технологиите днес дава възможност да изградим едно по-свързано и по-светло бъдеще утре, в което машини и хора създават заедно продукти, в услуга на човечеството.

Бъдете с нас! Очакваме Ви.

*Присъствието по време на дискусията е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени.
Заявите своето място предварително като попълните кратката форма за регистрация: https://goo.gl/xK3Tr6, изпратите имейл на office@soltec.bg или се обадите на телефон +359 (0)896 646 745.

Още новини
Siemens PLM: Дигиталните фабрики днес и сега Hoffmann Group: Инструментална екипировка на световно ниво - съчетание от иновативни продукти и консултантски решения