Moldex3D - Водещият софтуер за симулация на 3D формоване
07 сеп, 2023

Moldex3D - Водещият софтуер за симулация на 3D формоване

Моделираме бъдещето

CoreTech System Co., Ltd. (Moldex3D) е основана през 1995 г. в Тайван. Оттогава те предоставят професионалното решение за симулация на формоване на пластмаси чрез шприцоване "Moldex3D" за индустрията. Софтуерът може да се прилага в широк спектър от процеси на формоване на пластмаси. С тях могат да се прогнозират потенциални производствени дефекти, да се валидира дизайнът на частите/формите, да се намалят разходите за разработване на форми, да се оцени възможността за производство, да се съкрати времето за пускане на пазара и значително да се увеличи стойността на бизнеса.

Moldex3D се стремят да разработват иновативни технологии, да помагат на клиентите да отстраняват проблеми от проектирането до разработването на продукта, да оптимизират моделите за проектиране, да съкращават времето за пускане на пазара и да увеличават възвръщаемостта на инвестициите в продукта. За разлика от други доставчици на софтуер, тяхната визия е да прилагат резултатите от симулацията директно в реалното производство, като създават " дигитални близнаци", предоставяйки решения за всеки етап от целия процес - от проектирането до производството.

Техните продукти подпомагат клиентите да започнат от самото начало - проектите на материали и продукти. Концепцията за "дигитален близнак на материала" се интегрира едновременно за коригиране на параметрите на материала и получаване на по-точни данни за материала. За практиката на "Дигиталния близнак на дизайна" Moldex3D може да се синхронизира с основните софтуери за проектиране, включително NX, Creo и SolidWorks, като ускорява проектирането и оптимизацията в познатите на потребителите CAD/ CAM среди.

Защо се нуждаете от Moldex3D

 • Съкращаване на времето на работния цикъл и времето за пускане на пазара
 • Намаляване на броя на изпитанията на форми и производствените разходи
 • Увеличете приходите и възвръщаемостта на инвестициите
 • Намалете до минимум дефектите на продуктите и удължете живота на формите


Ползи и предимства

Определяне на характеристиките и състоянието на машината

 • Идентифициране на физическите характеристики на машината
 • Определяне на действителните динамични реакции на машината
 • Оценка на стабилността на производството и свързаните с нея потенциални проблеми

Преодоляване на различията между симулацията и производството

 • Позволява симулация, отчитаща действителната реакция на машината при формоване
 • Позволява симулационните резултати да се доближават до реалните модели за формоване
 • Генериране на условия на процеса, подходящи за реалните настройки на машината за формоване

Свързване на симулацията с реалното производство

 • Възможност за директно прилагане на CAE условията на процеса в цеха
 • Съкращаване на времето и разходите от изпробването на формата до производството
 • Създаване на възможност за автоматизация на работния процес от симулацията до контролера на машината

Изхождайки от своите основни ценности: почтеност, работа в екип, фокус върху клиента, отговорност и съвършенство (ITCAE), Moldex3D продължава да се стреми към пробив в технологиите и най-добра подкрепа за потребителите. Създавайки затворен цикъл от проектирането до производството и дори управлението на големи обеми от данни, Modex3D е най-добрият партньор на индустрията, предоставяйки цялостни решения, които помагат за реализирането на интелигентно производство и цифрова трансформация.

Ние, от Soltec, Ви предлагаме този иновативен софтуер, за да може Вашата компания да се справи с предизвикателствата в работния процес бързо и лесно! За да може Вашето производство непрекъснато да се стреми към бързо развитие.

Свържете се с търговските представители на Soltec за повече информация на телефон +359 32 500 425 или по имейл: sales@soltec.bg

Още новини
ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ROEQ – нашият нов партньор! Индустрия 5.0 в действие на 25 октомври! Солтех и Universal Robots Ви срещнаха с най-новите решения за Фабриката на бъдещето