Hoffmann Group получи награда за глобален доставчик на Bosch
13 дек, 2017

Hoffmann Group получи награда за глобален доставчик на Bosch

Световноизвестната компания Robert Bosch GmbH удостои Hoffmann Group с наградата на Bosch за Глобален доставчик. На всеки две години Bosch внимателно подбира онези доставчици, на които да връчи приз като признание за отлична работа и успешно партньорство.

Hoffmann Group получи своето отличие в категория „Индиректни доставки“, като по време на събитието бяха връчени награди на общо 44 доставчици от 11 държави.

Мероприятието отбеляза петнадесетия път, в който Bosch удостоява с признание труда и упоритата работа на своите партньори и доставчици – най-вече в областта на високото качество, конкурентната цена, иновациите и логистиката. Bosch връчи ценните награди пред аудитория от 100 представители, заети в снабдителната индустрия. Темата на тазгодишната церемония по награждаването беше „Партньори в успеха“.

Д-р Робърт Блакбърн, председател на борда на изпълнителните директори и главен изпълнителен директор на Hoffmann SE, заяви: „Всичко, което правим, е с цел да оправдаем очакванията на нашите клиенти и да им помогнем да регистрират високи резултати. Този начин на работата е в ДНК-то ни. Благодарни сме, че Bosch оценява нашите ръководни принципи. Наградата за Глобален доставчик е ценно признание и за нас е удоволствие да получим този уникален приз.“

Мартин Райхенекер, член на Изпълнителния борд на Hoffmann SE, отговарящ също за продажбите и маркетинга, заяви: „Нашето дългосрочно глобално партньорство с Bosch се базира на доверие. Доверие не само в качеството на продуктите, но и в консултантските способности на нашите служители. Изключително сме доволни от наградата и сме още по-мотивирани да отговорим на високите очаквания и в бъдеще.“

Д-р Фолкмар Денер, председател на управителния съвет на Bosch, каза: „В дигиталния свят, където всички сме свързани, партньорствата са по-важни от когато и да било преди. Познатите ни модели за вериги на стойността вече отиват в миналото и се превръщат в мрежи с добавена стойност. Благодарение на нашите отворени технологични платформи можем да се възползваме от възможностите, които цифровизацията предлага на нас и нашите партньори. Имаме възможност например да обменяме данни от Индустрия 4.0, като използваме Протокол за управление на производителността.“

През 2015 г. Hoffmann Group бе единственият доставчик в област „Инструменти“, който спечели награда за Глобален доставчик на Bosch. Hoffmann Group и Robert Bosch GmbH са партньори от много години, в резултат на което Hoffmann Group вече няколко пъти е удостояван с награда за предпочитан доставчик.

Търговските партньори на Bosch отдавна са се превърнали в нещо повече от обикновени търговци. Те са същевременно партньори, които спомагат за развитието и иновациите в компанията и подкрепят Bosch да остане конкурентоспособен участник на световния пазара. Към момента обемът на покупките и логистиката на група Bosch възлизат на около 60% от общите продажби. Повечето покупки са от електронни и механични компоненти, но от Bosch купуват също така стоки за препродажба, софтуер, услуги, капитали и оперативно оборудване.

Още новини
Universal Robots: Как да започнем автоматизация с коботи MiR: Служителите на Elos Meditech Pinol си спестяват по 1650 км./год.