Hoffmann Group и ISCAR стартират партньорство
05 апр, 2023

Hoffmann Group и ISCAR стартират партньорство

Солтех е въодушевен да анонсира на своите клиенти, партньори и приятели, че като представител за България на Hoffmann Group – световен доставчик на инструменти и оборудване за индустрията, от есента ще предлага и инструменти с утвърдената марка ISCAR. 

В Hoffmann Group и в Солтех споделяме общ стремеж да удовлетворяваме всички потребности на своите клиенти от едно гише. Целим да предлагаме пълната гама от всякакви инструменти и оборудване, да предлагаме голямо разнообразие и избор. Новината, която споделяме с Вас е, че цялата продуктова гама на ISCAR, ще бъде на Ваше разположение чрез Солтех и Hoffmann Group считано от 1-ви октомври т.г.

На 1 април 2023 пресслужбата на Hoffmann Group излезе със съобщение, че мултинационалният доставчик ще предлага пълната гама инструменти на ISCAR в цяла Европа и ще поддържа наличности в централната си складова база LogisticCity в Нюрнберг. Също така оттам уточниха, че още през март е подписан рамков договор за търговско представителство между Hoffmann Group и ISCAR Ltd.

ISCAR Ltd., със седалище в Тефен, Израел, е част от IMC GROUP и е утвърден на световния пазар производител на инструменти за обработка на метали. Портфолиото на компанията обхваща пълната гама от инструменти за всички видове машинна обработка и включва над 40 000 продукти за набраздяване, струговане, пробиване, фрезоване и всякакви закрепвания за инструменти.

ISCAR към момента е представен в повече от 60 страни с над 7 500 служители по целия свят.

Борис Шулер, мениджър продуктово управление и инженеринг в Hoffmann сподели: "Като доставчик на висококачествени инструменти винаги сме се старали да осигуряваме на нашите клиенти привлекателни продукти с висока производителност. С иновативните и от висок клас инструменти на ISCAR, можем да предложим още по-широка гама от продукти и технологични решения, с фокус върху нуждите на клиента. Високото качество на инструментите ISCAR се вписва отлично в нашите стандарти за високо качество. Ето защо партньорството ни ще допринесе реални ползи за нашите клиенти.“

Илан Гери, управител на ISCAR Ltd. коментира: „Решението ни да сключим търговско споразумение с Hoffmann Group ще улесни закупуването на нашите инструменти и ще предостави професионални консултантски услуги до още по-широк кръг от професионалисти и клиенти на металорежещи инструменти в цяла Европа. Концепцията на Hoffmann Group да подпомага клиентите си не е само класически пример за поддръжка на място, но и опитните им приложни инженери ни убедиха,         че партньорството ни ще осигури предоставянето на стойност за още по-широк кръг от потребители на инструменти от ISCAR, ефективно достигайки до всички. Като единствен системен партньор за висококачествени инструменти в Европа, Hoffmann Group е идеалният ни партньор, който може да предложи услугата в целия континент. Определено, те са точният партньор за нашия бизнес.“


ISCAR LTD.

Представен в над 60 държави, с повече от 7 500 служители, ISCAR LTD. е световен и динамичен доставчик на пълната гама от прецизни карбидни инструменти, приложими в най-модерните технологии за обработка на метални изделия. ISCAR предлагат решения за върхови технологии, богато многообразие от карбидни, HSS и други инструменти за машинна обработка на ценни метали, които осигуряват приложение във високоточно рязане в металообработващата промишленост. Гарантирани от над 3000 активни патента в световен мащаб, технологиите на ISCAR, неговите инженерни и производствени решения са на разположение на всички големи и местни клиенти,, благодарение на иновативните продукти, създадени да подобрят производителността, рентабилността и ефективността.

Всичко това, заедно с отдадения екип и реагиращото на потребностите управленско тяло, позиционират ISCAR като водещ играч в световната металообработваща индустрия.

 

Hoffmann Group

Повече от 4 000 мотивирани служители, правят Hoffmann Group това, което фирмата е днес: водещ европейски доставчик на висококачествени инструменти, на оборудване за работни станции и складове, както и на лични предпазни средства. С услугите, които симетрично допълват нашите продукти, Hoffmann Group улеснява процедурите по закупуване и осигуряване за над 135 000 клиента в 50 страни. Освен инструментите за машинна обработка, захващане, измерване, шлифоване и рязане, портфолиото обхваща ръчни инструменти, лични предпазни средства, оборудване на работни станции и системи за съхранение; обзавеждане на производствени помещения, дигитални услуги и решения. Клиентите включват както големи предприятия с позиции на индустриалната борса, така също и малки и средни предприятия. В допълнение, освен марките GARANT и HOLEX, Hoffmann Group предлага продуктите на над 500 доказани производители, от един доставчик. С ненадминато обслужване на клиентите във всички региони и сертифицирано от TÜV качество на доставките, на базирания в Мюнхен експерт в сферата на машинните инструменти и оборудване може да се разчита като на надежден и ефективен партньор. За икономическата 2022 година Hoffmann Group е постигнал оборот от над 1,4 милиарда евро.

Още новини
Представяме Ви PowerPick и Multipick: Две нови версии в отговор на нарастващото приложение на роботи за палетизиране В търсене на перфектното еспресо, Olympia Express създава технологични шедьоври, за истинско преживяване