ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ROEQ – нашият нов партньор!
09 авг, 2023

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ROEQ – нашият нов партньор!

СОЛТЕХ има удоволствието да анонсира, че като посланик на Индустрия 4.0 вече предлага продуктите на ROEQ за всички производствени предприятия, които се стремят постоянно да повишават производителността и да намаляват разходите и рисковете във вътрешната логистика.


ROEQ (от Robotic Equipment) е датска компания, част от клъстера за роботизирани решения в Оденсе, която разработва и произвежда оборудване за автономните мобилни роботи на Mobile Industrial Robots (MiR). Последните се предлагат от Солтех също  на българския пазар. Продуктите на компанията се отличават с високо качество и надеждност, като отговарят на високи стандарти за безопасност и съответствие.

Мотото на ROEQ е „Безопасни – Интуитивни – Надеждни“. С продуктите на ROEQ роботите MiR разгръщат до максимум своя потенциал, осигурявайки гъвкави и сигурни решения за надграждане и оптимизация.

ROEQ е водещ световен производител на прецизно проектирано и лесно за използване стандартно оборудване за автономни мобилни роботи. Компанията проектира, разработва и произвежда стандартно оборудване за AMR. То обхваща решения за напълно автоматизирано или полуавтоматично натоварване и разтоварване на роботи MiR, превоз на платформи, палети и др. с продукти до и от конвейери, решения за склада, както и разнообразни аксесоари. Продуктите на ROEQ се предлагат комплектувани със софтуера ROEQ Assist, който осигурява безопасна и надеждна работа.

За едно пълноценно, надеждно и сигурно решение. Роботите MiR са направени за безпроблемна работа с хора и за безопасно движение на производствената площадка или в склада. Все пак, за да осъществите товарене, разтоварване и превозване, е необходим горен модул ROEQ и съответното оборудване като например колички ROEQ, докинг станции и аксесоари според потребностите, като вилици за повдигане на палети например. Софтуерът за безопасност на ROEQ и ROEQ Assist осигуряват гладка интеграция с роботите MiR. Той установява повърхността на робота, като например дали към него има интегрирана количка или не, като подбира подходящата зона за безопасност, за да  осигури съответствие на решението с възможностите и потребностите на клиента. ROEQ Assist също така генерира мисии, с което ускорява интеграцията и въвеждането в експлоатация. По този начин ROEQ Robotic Equipment дава възможност за разгръщане на пълния потенциал на AMR.

За повече информация и при интерес се свържете с нашите търговски представители на телефон +359 32 500 425 или на имейл: sales@soltec.bg

Още новини
SaaS, дигиталната трансформация и възможността да разширите спектъра на своите възможности Moldex3D - Водещият софтуер за симулация на 3D формоване