Солтех получи сертификация за “Smart Expert“ партньор от Siemens PLM Software
17 май, 2019

Солтех получи сертификация за “Smart Expert“ партньор от Siemens PLM Software

Солтех ЕООД получи сертификация за “Smart Expert“ партньор от Siemens PLM SoftwareС гордост споделяме, че през първата половина на 2019 г., Солтех ЕООД бе признат от Siemens PLM за Smart Expert в областта на Solid Edge и CAD програмирането.

Сертификацията Smart Expert e международен стандарт, чрез който Siеmens PLM Software удостоверява натрупания опит и експертиза на своите партньори за различни продуктови линии и индустрии. Признанието ни идентифицира като компания, отличаваща се с доказани бизнес, продуктови и индустриални компетенции.

Дигитализация изисква индивидуален подход и високо ниво на компетентност. За това се изискват не само задълбочени технически познания за внедряването на конкретен продукт. Необходимо е всеки един клиент да има възможността да получи най-правилното решение, предвид спецификата на своето производство. Солтех предоставя експертна консултация за всички възможни пътища за трансформация и изготвянето на дългосрочен план за дигитализация на производството на нашите клиенти. Специалистите ни имат богат опит, благодарение на дългогодишната си практика в реална производствена среда. Затова и знаем, че взимането на решения за въвеждане на иновации трябва да е подкрепено със задълбочени познания, с години трупана експертиза и опит.  

Получаването на тази сертификация е важна стъпка за екипа ни, защото представлява отговорност и задължение да бъдем успешни в справянето с комплексните предизвикателства при консултирането и решаването на производствените проблеми на нашите клиенти. Като водещ посланик на Индустрия 4.0 в страната, ние знаем, че клиентите ни имат нужда от цялостно решение и съставяне на “пътеводна карта” за дългосрочна дигитална трансформация на техните производства.

Получаването на сертификацията Smart Expert е доказателство за нашата отдаденост и  професионализъм като консултанти и представители за България на индустриалните софтуерни продукти на Siemens PLM.

Солтех ще продължава своята мисия за предоставяне на дигитални решения от Siemens PLM, които да подпомогнат клиентите по пътя им към Индустрия 4.0.

Още новини
Солтех отбеляза 10-годишния си юбилей с коктейли по време МашТех 2019 Безплатно обучение от Солтех!