Безплатна електронна книга от Солтех
13 дек, 2022

Безплатна електронна книга от Солтех

Като официален доставчик и партньор на Siemens Digital Industries Software, фирма Солтех е подготвила специална безплатна електронна книга за своите клиенти. В нея се разказва за така наречените „success stories“ - успешните истории на 4 чуждестранни компании, които вече са се доверили на продуктите на Siemens и разказват как са извлекли максимума от стойността на тяхната инвестиция. Компаниите са били изправени пред предизвикателства в няколко етапа от производствените процеси, които са създавали проблеми и затруднявали навременното изпълнение на поръчките. Невъзможността фирмите да симулират производствените процеси, да проектират детайли и инструментална екипировка, както и грешките при проектирането са само няколко от причините да се потърси решение в продуктите на Siemens Digital Industries Software.

Siemens Digital Industries Software е единствената платформа в света, която предоставя цялостни решения за управление на жизнения цикъл на продукта (Product Lifecycle Management). Сред продуктите, които Солтех предлага на българския пазар са: Solid Edge, NX, Teamcenter и Tecnomatix. Всеки един от тях представлява изключително привлекателна възможност за дигитална трансформация, симулация и управление на производствените процеси.


Повишаване на стойността

Чрез внедряване на най-новите иновативни технологии в механичния и електро-дизайна, симулациите, управлението на данни и използването на Solid Edge драматично съкращават времето за пускане на пазара, намалява разходите и предоставя гъвкавост. Повече за най-новата версия може да откриете на сайта на Солтех тук. Изведете Вашето производство на следващо ниво.


Ефективност и оптимизация на работната сила

Открийте безпроблемното сътрудничество между екипи и системи с подобрения на оперативната съвместимост. Може да постигнете повече посредством мрежовите модели и с възможностите за симулация. Спестете пари и време в производството като се доверите на продуктите на Siemens Digital Industries Software, така както са направили и чуждестранните фирми в нашата безплатна електронна книга тук. Един от клиентите разказват как решенията на Siemens предоставят възможността да се реагира по-бързо и да отговоря на нуждите на своите клиенти, както и за по-бързо пускане на продукта на пазара.


Регистрирайте се тук и разгледайте пълното издание на електронната книга от Солтех за успешните истории и се запознайте с още от реалните казуси при клиенти и решенията на Siemens Digital Industries Software.

Още новини
Как да убедим служителите да приемат роботизирани служители? Логистика и автоматизация на склада: Как мобилните роботи подобряват ефективността на веригата на доставки и решават проблемите с работната ръка